Heftruck Cursus in Alkmaar

U kunt de heftruck cursus van HeftruckNederland ook volgen in Alkmaar om uw heftruckcertificaat te behalen. Deze locatie in Noord-Holland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Den Helder, Hoorn, Velsen, Beverwijk, Heerhugowaard, Zaanstad, Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Castricum en Heiloo.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Alkmaar:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruck wil gaan besturen en hiervoor een certificaat nodig heeft of wil behalen. Wij behandelen in deze cursus het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Tegelijkertijd is er ook veel aandacht voor veiligheid. Zo wijzen wij op mogelijke risico’s, door gevaarlijke situaties te schetsen, en leren wij cursisten hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is bedoeld voor cursisten die een heftruckcertificaat hebben dat binnenkort gaat verlopen. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk en geven wij de cursisten veel oefeningen om de behendigheid op de heftruck te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De 2-daagse cursus Veilig Werken met de Heftruck is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar die niet eerder een heftruckcertificaat heeft behaald. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, doorlopen we de leerstof sneller. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie is identiek aan de eerder genoemde cursus Veilig Werken met de Heftruck, de theorie dient u echter zelfstandig door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse heftruckcursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Alkmaar via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.