Heftruck Cursus in Ede

De heftruck cursus wordt klassikaal gegeven in Ede. Deze locatie in de provincie Gelderland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Arnhem, Westervoort, Huissen, Otterlo, Velp, Wageningen, Nijmegen, Veenendaal en Zutphen.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Ede:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus personen die een heftruck gaan besturen en hiervoor een certificaat nodig hebben. In de basiscursus behandelen we het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Veiligheid bij deze handelingen is voor ons erg belangrijk. Daarom wijzen we de cursisten op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen en leren wij hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We geven de cursisten veel verschillende oefeningen om de behendigheid te trainen zodat zij hun heftruckcertificaat kunnen verlengen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is voor iedereen die ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar die nog geen heftruckcertificaat heeft. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, kunnen we de leerstof sneller doorlopen. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk, vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie is qua inhoud gelijk cursus Veilig Werken met de Heftruck, de theorie dient u echter zelfstandig door te nemen, bij deze 1-daagse heftruck cursus ligt de nadruk op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Ede via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.