Heftruck Cursus in Eindhoven

De heftruck cursus wordt gegeven in Eindhoven. Deze locatie in Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Helmond, Veldhoven, Geldrop, Tilburg, Gemert, Valkenswaard, Sint-Oedenrode, Oirschot, Veghel en Den Bosch.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Eindhoven:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is voor personen bedoeld die een heftruck gaan besturen en hiervoor een certificaat willen behalen. We behandelen het omgaan met de heftruck, zoals het besturen, bedienen en belasten van de heftruck. We letten hierbij voornamelijk op de veiligheid.  We wijzen de cursisten op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen en wij leren hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruckcertificaat heeft dat binnenkort zal verlopen. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de les. In deze herhalingscursus schenken we extra aandacht aan veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We doen veel verschillende oefeningen om de behendigheid te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is voor iedereen die ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar die nog geen heftruckcertificaat heeft. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, kunnen we de leerstof sneller behandelen. We besteden in deze opleiding vooral aandacht aan de praktijk en aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie is volledig identiek aan de cursus Veilig Werken met de Heftruck, u dient echter de theorie zelfstandig door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse heftruckcursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Eindhoven via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.