Heftruck Cursus in Etten-Leur

De heftruck cursus wordt gegeven op onze locatie in Etten Leur. De locatie in Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Breda, Bergen op Zoom, Prinsenbeek, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Gilze, Rijen, Zevenbergen, Ulvenhout en Oudenbosch.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Etten-Leur:

HEFTRUCK BASISCURSUS

De Heftruck Basiscursus is bedoeld voor personen die een heftruck willen gaan besturen en hiervoor een certificaat nodig hebben of willen behalen. Wij behandelen in de basiscursus het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Wij besteden veel aandacht voor veiligheid. Zo wijzen wij op mogelijke risico’s, door gevaarlijke situaties te schetsen, en we leren hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

HEFTRUCK HERHALINGSCURSUS

De Heftruck Herhalingscursus is bedoeld voor cursisten die een heftruckcertificaat hebben dat binnenkort verloopt. De theorie is een klein gedeelte van de cursus. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We geven de cursisten veel oefeningen om de behendigheid te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HEFTRUCK

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat heeft behaald. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, doorlopen we de cursus sneller. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Etten-Leur via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.