Heftruck Cursus in Heerenveen

De heftruck cursus wordt klassikaal gegeven in Heerenveen. Deze locatie in Friesland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Groningen, Lemmer, Leeuwarden, Joure, Leeuwarden, Assen, Sneek en Drachten.

HeftruckNederland organiseert de onderstaande heftruckcursussen in Heerenveen:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is bedoeld personen die een heftruck gaan besturen en hiervoor een certificaat nodig hebben. Tijdens de cursus behandelen het omgaan met de heftruck, zoals het besturen, bedienen en belasten van de heftruck. We letten hierbij voornamelijk op de veiligheid.  We wijzen de cursisten op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen en wij leren hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is voor iedereen die een heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de les. In deze herhalingscursus schenken we juist extra aandacht aan de praktijk namelijk, veilig werken en omgaan met de heftruck. De cursisten doen verschillende oefeningen om de behendigheid te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is bedoeld voor werknemers die ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat hebben. Door dat de cursisten al praktijkervaring hebben, kunnen we de leerstof sneller behandelen. We besteden in deze opleiding vooral aandacht aan de praktijk en aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie cursus is gelijk aan de eerder genoemde cursus Veilig Werken met de Heftruck, de theorie dient u echter zelfstandig door te nemen, bij deze 1-daagse heftruckcursus ligt de nadruk op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Heerenveen via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.