Heftruck Cursus in Hengelo

U kunt een heftruckcursus van HeftruckNederland doen in Hengelo. Deze locatie in Overijssel is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Enschede, Oldenzaal, Almelo, Zutphen en Haaksbergen.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Hengelo:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruck wil gaan besturen en hiervoor een certificaat nodig heeft. In deze cursus leren we het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor veiligheid. Zo wijzen wij op mogelijke risico’s, door gevaarlijke situaties te schetsen, en leren wij de chauffeurs hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is bedoeld voor cursisten die een heftruckcertificaat hebben dat binnenkort gaat verloopt. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus focussen we voornamelijk op het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. Daarnaast geven wij de cursisten veel oefeningen om de behendigheid op de heftruck te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar nog niet eerder een heftruckcertificaat heeft behaald. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, doorlopen we de leerstof sneller. We besteden bij deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie is qua inhoud identiek aan de bovenstaande cursus Veilig Werken met de Heftruck, de theorie dient u echter zelfstandig door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse heftruckcursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Hengelo via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.