Heftruck Cursus in Houten

De heftruck cursus wordt klassikaal gegeven in Houten. Deze locatie is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Woerden, Amersfoort, Hilversum, Maarssen, Zeist, Nieuwegein, Breukelen, Utrecht, De Meern en Bilthoven.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Houten:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruck wil gaan besturen en hiervoor een heftruckcertificaat wilt halen Wij behandelen in deze cursus het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor veiligheid. Zo wijzen wij op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen. Tevens leren wij cursisten hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus organiseren wij voor cursisten die een heftruckcertificaat hebben dat binnenkort gaat verlopen. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat heeft behaald. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie cursus is volledig gelijk aan de cursus Veilig Werken met de Heftruck, u dient echter zelfstandig de theorie door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse heftruckcursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Houten via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.