Heftruck Cursus in Schiedam

De heftruck cursus wordt gegeven in Schiedam. Deze locatie in Zuid-Holland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Europoort, Rozenburg, Maassluis, Vlaardingen, Delft, Den Haag en Rotterdam.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Schiedam:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is voor iedereen die een heftruck gaat besturen en hiervoor een certificaat wil behalen. In de basiscursus behandelen we het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Veiligheid staat bij ons voorop. Wij wijzen de cursisten tijdens de cursus op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen en leren wij de cursisten hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is bedoeld voor cursisten die een heftruckcertificaat hebben dat binnenkort verloopt. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de les. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We geven de cursisten ook veel verschillende oefeningen om de behendigheid te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is bedoeld voor iedereen die ervaring heeft met het besturen van een heftruck, maar die nog geen heftruckcertificaat heeft. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, doorlopen we de cursus sneller. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk, vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie is volledig identiek aan de genoemde Veilig Werken met de Heftruck cursus, de theorie dient u echter zelfstandig door te nemen, bij deze 1-daagse heftruck cursus ligt vooral de nadruk op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Schiedam via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.