Heftruck Cursus in Tilburg

De heftruck cursus wordt klassikaal gegeven in Tilburg. Deze locatie in Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Eindhoven, Breda, Waalwijk, Den Bosch, Boxtel, Vught, Goirle, Gilze, Sint-Michielsgestel, Best en Oosterhout.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Tilburg:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is bedoeld voor cursisten die een heftruck willen gaan besturen en hiervoor een certificaat nodig hebben of willen behalen. Tijdens de basiscursus behandelen we het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. We besteden extra aandacht aan veiligheid. Zo wijzen wij op mogelijke risico’s, door gevaarlijke situaties te schetsen, en we leren hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is bedoeld voor cursisten die een heftruckcertificaat hebben dat binnenkort verloopt. De theorie is een klein gedeelte van de cursus. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We geven de cursisten oefeningen om de behendigheid te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is  voor iedereen die al ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat heeft. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, doorlopen we de cursus sneller. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie is volledig identiek aan de eerder genoemde opleiding Veilig Werken met de Heftruck op één aspect na, de theorie dient u zelfstandig door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse heftruckcursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Tilburg via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.