Heftruck Cursus in Venlo

De heftruck cursus wordt ook gegeven in Venlo. Deze locatie in Limburg is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Sittard, Maastricht, Kerkrade, Venray, Roermond, Tegelen, Sevenum, Horst, Maasbree en Arcen.

HeftruckNederland biedt de onderstaande heftruckcursussen aan in Venlo:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is bedoeld voor cursisten die een heftruck willen gaan besturen en hiervoor een certificaat nodig hebben of willen behalen. Wij behandelen in de basiscursus het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Wij besteden extra veel aandacht aan veiligheid. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is voor cursisten die een heftruckcertificaat hebben dat binnenkort verloopt. We besteden een relatief klein gedeelte van de cursus aan theorie. In deze opfriscursus schenken we juist extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We geven de cursisten veel oefeningen om de behendigheid met de heftruck te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is bedoeld voor cursisten die al ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat heeft behaald. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, kunnen we de cursus sneller doorlopen. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en vooral aan foutief aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie cursus is volledig gelijk aan de bovenstaande cursus Veilig Werken met de Heftruck, u dient echter de theorie zelfstandig door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse heftruckcursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Venlo via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.