Heftruck Cursus in Zwolle

De heftruck cursus wordt ook gegeven in Zwolle. Deze locatie in Overijssel is goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Deventer, Meppel, Nunspeet, Hoogeveen, Oldebroek, Apeldoorn, Dronten, Dalfsen, Kampen, Epe, Berkum, Lelystad, Harderwijk en Wapenveld.

HeftruckNederland biedt de volgende heftruckcursussen aan in Zwolle:

Heftruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Heftruck Basiscursus is bedoeld voor cursisten die een heftruck willen gaan besturen en hiervoor een certificaat nodig hebben of willen behalen. Wij behandelen in de basiscursus het omgaan met de heftruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Wij besteden extra veel aandacht aan veiligheid. We wijzen de cursisten op mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen, en leren wij cursisten hoe ze gevaren kunnen herkennen.  Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Basiscursus.

Heftruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Heftruck Herhalingscursus is voor cursisten die een heftruckcertificaat hebben dat binnenkort verloopt. We besteden een relatief klein gedeelte van de cursus aan theorie. In deze opfriscursus schenken we juist extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We geven de cursisten veel oefeningen om de behendigheid met de heftruck te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Heftruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck is bedoeld voor cursisten die al ervaring heeft met het bedienen van een heftruck, maar nog geen heftruckcertificaat heeft behaald. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, kunnen we de cursus sneller doorlopen. We besteden bij deze training veel aandacht aan de praktijk en vooral aan foutief aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Cursus Veilig Werken met de Heftruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie is identiek aan de bovenstaaande cursus Veilig Werken met de Heftruck, de theorie dient echter zelfstandig doorgenomen te worden, de nadruk bij deze 1-daagse heftruckcursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de Veilig Werken met de Heftruck – Zelfstudie cursus.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Heftruck cursus in Zwolle via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.