Hoogwerker cursus

Gaat u werken met een hoogwerker, dan kunt u uw eigen veiligheid en die van anderen alleen waarborgen wanneer u volledige controle heeft over deze hoogwerker. In de praktijkgerichte hoogwerker cursus van HeftruckNederland leert u hoe u veilig kunt werken en behaalt u snel het hoogwerker certificaat.

Hoogwerker cursussen

Een hoogwerker is een verzamelnaam voor alle toestellen waarmee u werkzaamheden op (grote) hoogte kunt uitvoeren. Veilig werken is hierbij essentieel. Om dit te leren kunt u zich bij HeftruckNederland inschrijven voor twee cursussen: Veilig Werken met de Hoogwerker. Onze cursus is altijd gericht op veiligheid, waarbij de praktijk en behendigheid de belangrijkste onderdelen zijn. Daarnaast komt ook de theorie aan de orde.

Veilig Werken met de Hoogwerker

De cursus Veilig Werken met de Hoogwerker is voor cursisten die een hoogwerker willen gaan bedienen maar hiermee nog geen ervaring hebben. We behandelen zowel de theorie als praktijk, waarbij de meeste aandacht ligt bij praktijksituaties.

Hoogwerker certificaat

Aan het einde van alle hoogwerker cursussen toetsen wij uw kennis en vaardigheden door een examen. Is het resultaat voldoende dan ontvangt u van HeftruckNederland het hoogwerker certificaat. Alle certificaten zijn vijf jaar geldig.

Hoogwerker cursus volgen

Wilt of moet u voor uw werk een hoogwerker certificaat behalen? Selecteer dan hieronder de gewenste cursus en geschikte datum en locatie.

Aanvraagformulier Hoogwerker cursus