Hoogwerker cursus in Eindhoven

De hoogwerker cursus wordt klassikaal gegeven in Eindhoven. Deze locatie in Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Helmond, Veldhoven, Mierlo, Tilburg, Gemert, Valkenswaard, Sint-Oedenrode, Oirschot, Lieshout en Den Bosch.

HeftruckNederland organiseert de volgende hoogwerkercursussen in Eindhoven.

HOOGWERKER HERHALINGSCURSUS

De Hoogwerker Herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een hoogwerkercertificaat hebben dat binnenkort verloopt. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus schenken we juist extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We geven de cursisten veel oefeningen om de behendigheid op de hoogwerker te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Hoogwerker Herhalingscursus.

CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HOOGWERKER

De cursus Veilig Werken met de Hoogwerker is bedoeld voor cursisten die al ervaring heeft met het bedienen van een hoogwerker, maar die niet het hoogwerkercertificaat heeft behaald. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, kunnen we lesstof sneller behandelen. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Hoogwerker.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Hoogwerker cursus in Eindhoven via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.