Hoogwerker cursus in Etten-Leur

De hoogwerker cursus wordt klassikaal gegeven in Etten Leur. Deze locatie in Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Breda, Bergen op Zoom, Prinsenbeek, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Gilze, Rijen, Zevenbergen, Ulvenhout en ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch).

HeftruckNederland organiseert de volgende hoogwerkercursussen in Etten-Leur.

HOOGWERKER HERHALINGSCURSUS

De Hoogwerker Herhalingscursus is bedoeld voor cursisten die een hoogwerkercertificaat hebben dat binnenkort zal verlopen. In deze herhalingscursus is de theorie een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de hoogwerker in de praktijk en geven wij de cursisten veel oefeningen om de behendigheid op de hoogwerker te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Hoogwerker Herhalingscursus.

CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HOOGWERKER

De cursus Veilig Werken met de Hoogwerker is bedoeld voor iedereen die al wel ervaring heeft met het bedienen van een hoogwerker, maar die niet eerder een hoogwerkercertificaat heeft behaald. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, kunnen we lesstof sneller behandelen. Veiligheid staat bij ons voorop, we besteden daarom in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Hoogwerker.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Hoogwerker cursus in Etten-Leur via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.