Hoogwerker cursus in Hengelo

De hoogwerker cursus wordt klassikaal gegeven in Hengelo. Deze locatie in Overijssel is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Enschede, Oldenzaal, Almelo, Zutphen en Haaksbergen.

HeftruckNederland organiseert de volgende hoogwerkercursussen in Hengelo.

HOOGWERKER HERHALINGSCURSUS

De Hoogwerker Herhalingscursus is bedoeld voor iedereen met een hoogwerkercertificaat hebben dat binnenkort zal verlopen. De theorie is een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de hoogwerker in de praktijk. Wij geven de cursisten veel oefeningen om de behendigheid op de hoogwerker te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Hoogwerker Herhalingscursus.

CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HOOGWERKER

De cursus Veilig Werken met de Hoogwerker is bedoeld voor personen die al ervaring heeft met het bedienen van een hoogwerker, maar die niet eerder een hoogwerkercertificaat heeft behaald. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan fout aangeleerde handelingen. Omdat de cursisten al enige ervaring hebben, kunnen we de lesstof sneller doorlopen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Hoogwerker.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Hoogwerker cursus in Hengelo via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.