Hoogwerker cursus in Schiedam

De hoogwerker cursus wordt gegeven op onze locatie in Schiedam. Deze locatie in de provincie Zuid-Holland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Europoort, Rozenburg, Maassluis, Vlaardingen, Delft en Rotterdam.

HeftruckNederland organiseert de volgende hoogwerkercursussen in Schiedam:

HOOGWERKER HERHALINGSCURSUS

De Hoogwerker Herhalingscursus is bedoeld voor cursisten die een hoogwerkercertificaat hebben dat verlopen is of binnenkort zal verlopen. De theorie is een klein gedeelte van de leerstof. In deze cursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de hoogwerker in de praktijk en geven wij de cursisten veel oefeningen om de behendigheid op de hoogwerker te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Hoogwerker Herhalingscursus.

CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HOOGWERKER

De cursus Veilig Werken met de Hoogwerker is bedoeld voor iedereen die ervaring heeft met het bedienen van een hoogwerker, maar die niet eerder een hoogwerkercertificaat heeft behaald. Door de bestaande praktijkervaring van cursisten, kunnen we de leerstof sneller doorlopen. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk, vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Hoogwerker.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Hoogwerker cursus in Schiedam via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.