Hoogwerker cursus in Zwolle

De hoogwerker cursus wordt gegeven in Zwolle. Deze locatie in de provincie Overijssel is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Deventer, Meppel, Nunspeet, Hoogeveen, Oldebroek, Apeldoorn, Dronten, Dalfsen, Kampen, Epe, Berkum, Hattem, Olst en Wapenveld.

HeftruckNederland organiseert de volgende hoogwerkercursussen in Zwolle:

HOOGWERKER HERHALINGSCURSUS

De Hoogwerker Herhalingscursus is bedoeld voor cursisten die een hoogwerkercertificaat hebben dat binnenkort verloopt. In verhouding is de theorie maar een klein gedeelte van de lesstof. In deze opfriscursus schenken we juist extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de heftruck in de praktijk. We geven de cursisten hiervoor veel oefeningen om de behendigheid op de hoogwerker te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Hoogwerker Herhalingscursus.

CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HOOGWERKER

De cursus Veilig Werken met de Hoogwerker is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met het bedienen van een hoogwerker, maar nog geen hoogwerkercertificaat heeft behaald. Door de praktijkervaring van cursisten, doorlopen we de leerstof sneller. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Hoogwerker.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw hoogwerker cursus in Zwolle via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.