Dag van de logistiek in Breda

Gemeente Breda, ROC West-Brabant en ViaQuales bundelen hun krachten en organiseren de Dag van de Logistiek. Het wordt een interessante, interactieve en leuke dag voor iedereen die affiniteit heeft met de sector transport en logistiek.

Naast gemeente Tilburg en gemeente Roosendaal zet ook Breda zich in voor de sector transport en logistiek. Volgens Conny Wens van ROC West-Brabant is dit de uitgelezen kans om het vraag en aanbod van deze sector bij elkaar te brengen. ‘We willen graag af van het stoffige imago dat de maatschappij van deze sector heeft. Transport en Logistiek is meer dan alleen vrachtwagens en heftrucks.’

Verschillende bedrijven gerelateerd aan de transport en logistiek zullen zich op deze dag presenteren aan de bezoeker. Ook zijn er verschillende onderwijsinstellingen aanwezig om informatie te geven over opleidingen en om- en bijscholingstrajecten.

Gedurende de dag zullen er presentaties en demonstraties plaatsvinden, maar hoe leuk is om het zelf te ervaren? Kom naar de Dag van de Logistiek in Breda en ervaar het zelf.

De Dag van de Logistiek vindt plaats in en om het Rath Verlegh Stadion te Breda. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Om 11.00 uur zal er een speciale opening plaatsvinden. De entree voor deze dag is gratis. Als je je voor woensdag 16 maart inschrijft als bezoeker, dan ontvang je twee gratis consumpties en een goodiebag.

Bron: Viaquales