OVER ONS

Het besturen of bedienen van een heftruck, reachtruck of hoogwerker brengt risico’s met zich mee. Veilig werken is hierbij erg belangrijk. Met de praktijkgerichte cursussen van HeftruckNederland leert u hoe u veilig kunt omgaan met uw magazijnhulpmiddel. Uw heftruck-, reachtruck- of hoogwerker certificaat behaalt u snel bij HeftruckNederland, dé opleider van Nederland!

HeftruckNederland: al vele jaren dé opleider

Verlangt uw werkgever dat u over een heftruck-, reachtruck- of hoogwerker certificaat beschikt? Dan wilt u graag een cursus volgen bij een professionele en succesvolle opleider. HeftruckNederland is die opleider. Ons doel is om u veilig en efficiënt te laten werken met uw bedrijfstransportmiddel. HeftruckNederland staat voor:

“Professioneel opgeleid is veilig werken!”

Wij zijn al vele jaren dé opleider van gespecialiseerde bedrijfsopleidingen. Zo kunt u bij ons basis- en herhalingscursussen voor heftruck, reachtruck en hoogwerker en diverse veilig werken cursussen volgen.

Kernwoorden van HeftruckNederland

HeftruckNederland is dé opleider van Nederland als het gaat om heftruck-, reachtruck-, hoogwerker- en andere specifieke beroepscertificering. Onze kernwoorden zijn:

  • Professioneel: Wij werken samen met diverse professionele partners en beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren instructeurs in diverse branches. U krijgt altijd les van een vakkundige docent.
  • Servicegericht: Onze customer support afdeling denkt altijd met u mee om tot het beste resultaat te komen.
  • Up-to-date: Wij beschikken over actueel lesmateriaal, uw kennis wordt altijd vergroot met de laatste feiten, nieuws en wet- en regelgeving.
  • Succes verzekerd: HeftruckNederland heeft een slagingspercentage van maar liefst 98%. U behaalt vrijwel altijd snel het heftruck-, reachtruck- of hoogwerker certificaat.

HeftruckNederland onderdeel van Kiwa Education

HeftruckNederland is, net zoals VCANederland, onderdeel van Kiwa Education, een dochteronderneming van Kiwa NV. Naast het verzorgen van hooggekwalificeerde certificering heeft Kiwa als activiteiten inspectie, keuring, research en dataservices.

HeftruckNederland cursuslocaties

U kunt wekelijks op 12 locaties in heel Nederland deelnemen aan alle heftruck-, reachtruck-, hoogwerker- en verschillende andere cursussen van HeftruckNederland. Bovendien kunt u bij HeftruckNederland terecht voor incompany trainingen. Vanaf zes cursisten geven wij deze maatwerkopleidingen graag op de bedrijfslocatie. Wij trainen uw medewerkers dan op het eigen bedrijfsterrein en met de eigen (vork)heftrucks, reachtrucks en/of hoogwerkers.