Reachtruck cursus in Alkmaar

De reachtruck cursus wordt klassikaal gegeven in Alkmaar. Deze locaties in Noord-Holland zijn ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Den Helder, Hoorn, Velsen, Beverwijk, Heerhugowaard, Zaanstad, Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Castricum en Heiloo.

HeftruckNederland biedt de onderstaande reachtruckcursussen aan in Alkmaar:

Reachtruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Reachtruck Basiscursus is bedoeld voor iedereen die een reachtruck gaat besturen en hiervoor een reachtruckcertificaat wil halen. Wij behandelen in deze cursus het omgaan met de reachtruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor veiligheid. Zo wijzen wij op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen. Tevens leren wij cursisten hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Reachtruck Basiscursus.

Reachtruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Reachtruck Herhalingscursus organiseren wij voor cursisten die een reachtruckcertificaat hebben dat binnenkort verloopt. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de reachtruck in de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de Reachtruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Reachtruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Reachtruck is bedoeld voor personen die al ervaring hebben met het bedienen van een reachtruck, maar nog geen reachtruckcertificaat hebben behaald. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan fout aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Reachtruck.

Cursus Veilig Werken met de Reachtruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Reachtruck – Zelfstudie is identiek aan de eerder genoemde cursus Veilig Werken met de Reachtruck, de theorie dient u echter zelfstandig door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse reachtruck cursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Reachtruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw reachtruck cursus in Alkmaar via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.