Reachtruck cursus in Ede

De reachtruck cursus wordt klassikaal gegeven in Ede. Deze locatie in de provincie Gelderland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Arnhem, Oostervoort, Westervoort, Huissen, Velp, Wageningen, Nijmegen, Veenendaal en Zutphen.

HeftruckNederland biedt de onderstaande reachtruckcursussen aan in Ede:

Reachtruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Reachtruck Basiscursus organiseren wij voor iedereen die een reachtruck wil gaan besturen en hiervoor een reachtruckcertificaat wil halen. Wij behandelen in deze cursus het omgaan met de reachtruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor veiligheid. Zo wijzen wij op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen. Tevens leren wij cursisten hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Reachtruck Basiscursus.

Reachtruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Reachtruck Herhalingscursus is voor cursisten die een reachtruckcertificaat hebben dat binnenkort gaat verlopen. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof. In deze opfriscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de reachtruck in de praktijk. We doen dit door de cursisten veel verschillende oefeningen te geven om de behendigheid te trainen zodat zij hun reachtruckcertificaat kunnen verlengen. Klik hier voor meer informatie over de Reachtruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Reachtruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Reachtruck is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met het bedienen van een reachtruck, maar nog geen reachtruckcertificaat heeft behaald. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan fout aangeleerde handelingen. Omdat de cursisten al ervaring hebben, kunnen we de cursusstof sneller doorlopen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Reachtruck.

Cursus Veilig Werken met de Reachtruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Reachtruck – Zelfstudie is volledig identiek aan de eerder genoemde cursus Veilig Werken met de Reachtruck, echter dient de theorie zelfstandig doorgenomen te worden, de nadruk bij deze 1-daagse reachtruck cursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Reachtruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw Reachtruck cursus in Ede via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.