Reachtruck cursus in Schiedam

De reachtruckcursus wordt gegeven in Schiedam. Deze locatie in de provincie Zuid-Holland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Europoort, Rozenburg, Vlaardingen, Delft, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Maassluis en Dordrecht.

HeftruckNederland biedt de onderstaande reachtruckcursussen aan in Schiedam:

Reachtruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Reachtruck Basiscursus is voor iedereen die een reachtruck gaat besturen en hiervoor een reachtruckcertificaat wil halen. Wij behandelen het omgaan met de reachtruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Er is veel aandacht voor veiligheid. Zo wijzen wij op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen. Tevens leren wij cursisten hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Reachtruck Basiscursus.

Reachtruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Reachtruck Herhalingscursus is voor cursisten die een reachtruckcertificaat hebben dat binnenkort verloopt. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof. In de opfriscursus schenken we aandacht aan het veilig werken en omgaan met de reachtruck. We doen dit door de cursisten veel verschillende oefeningen te geven om de behendigheid te trainen. Klik hier voor meer informatie over de Reachtruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Reachtruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Reachtruck is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met het bedienen van een reachtruck maar nog geen reachtruckcertificaat heeft behaald. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk, vooral aan foutief aangeleerde handelingen. Omdat de cursisten al ervaring hebben, kunnen we de cursusstof sneller doorlopen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Reachtruck.

Cursus Veilig Werken met de Reachtruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De cursus Veilig Werken met de Reachtruck – Zelfstudie is gelijk aan de eerder genoemde cursus Veilig Werken met de Reachtruck, de theorie dient u echter zelfstandig door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse reachtruck cursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Reachtruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw reachtruck cursus in Schiedam via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.