Reachtruck cursus in Tilburg

De reachtruck cursus wordt klassikaal gegeven in Tilburg. Deze locatie in Noord-Brabant is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Eindhoven, Breda, Waalwijk, Den Bosch, Boxtel, Vught, Goirle, Gilze, Sint-Michielsgestel, Best en Oosterhout.

HeftruckNederland biedt de onderstaande reachtruckcursussen aan in Tilburg:

Reachtruck Basiscursus (2 dagen, €499)

De Reachtruck Basiscursus is bedoeld voor alle medewerkers die een reachtruck wil gaan besturen en hiervoor een reachtruckcertificaat wil halen. Wij behandelen in deze cursus het omgaan met de reachtruck, zoals het belasten, bedienen en besturen. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor veiligheid. Wij wijzen tijdens de cursus op de mogelijke risico’s door gevaarlijke situaties te schetsen. We leren de cursisten ook hoe ze gevaren kunnen herkennen. Klik hier voor meer informatie over de Reachtruck Basiscursus.

Reachtruck Herhalingscursus (1 dag, €179)

De Reachtruck Herhalingscursus organiseren wij voor cursisten die een reachtruckcertificaat hebben dat binnenkort gaat verlopen. De theorie is in verhouding een klein gedeelte van de leerstof, we richten ons meer op de praktijk. In deze herhalingscursus schenken we extra aandacht aan het veilig werken en omgaan met de reachtruck in de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de Reachtruck Herhalingscursus.

Cursus Veilig Werken met de Reachtruck (2 dagen, €349)

De cursus Veilig Werken met de Reachtruck is bedoeld voor iedereen die wel al ervaring heeft met het bedienen van een reachtruck, maar nog geen reachtruckcertificaat heeft. We besteden in deze opleiding veel aandacht aan de praktijk en dan vooral aan foutief aangeleerde handelingen. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Reachtruck.

Cursus Veilig Werken met de Reachtruck – zelfstudie (1 dag, €249)

De Veilig Werken met de Reachtruck – Zelfstudie cursus in Tilburg is identiek aan de eerder genoemde cursus Veilig Werken met de Reachtruck, de theorie dient u echter zelfstandig door te nemen, de nadruk bij deze 1-daagse reachtruck cursus ligt op de praktijk. Klik hier voor meer informatie over de cursus Veilig Werken met de Reachtruck – Zelfstudie.

Inschrijven

Boek vandaag nog uw reachtruck cursus in Tilburg via onderstaande cursuskalender!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Startgarantie
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.